Huonetilojen saneeraus

CleanAiria ja Mobilea käytettäessä ihmisten ja eläinten tulee poistua huoneesta.

Homeen haju ja tupakanhaju poistuvat. Olipa kohteena sitten auto, huone tai vene.

Otsonaattorin
vuokraus
Otsonointilaitteita
ilmanpuhdistukseen,
desinfiointiin ja
homeenpoistoon.
Kysy tarjous:
esko.vanhanen (at)
norketek.fi
OTSONOINTILAITE TEHOKÄYTTÖÖN

Otsonaattori CLEAN AIR 10 SS

Uusi tekniikka, joka poistaa hajut ja tuhoaa bakteerit. Hapetustekniikalla voi poistaa lähes kaikki orgaaniset hajut, kuten viemärin, tupakan, kalman ja eläinten hajut, luonnonmukaisesti otsonilla.

Kevyt mutta tukeva, ruostumattomasta teräksestä valmistettu malli epämiellyttävien hajujen, esimerkiksi tupakanhajun poistoon hotellihuoneista, asunnoista, veneistä, asuntovaunuista, kokoustiloista jne. Tulipalojen jälkisaneeraukseen, homeiden ja bakteerien hävittämiseen kaikenlaisista tiloista.

Tekniset tiedot

Otsoni tuotetaan patentoidun, kolmikomponenttisen katalyyttikennon sisällä, kaksoiseristetyllä 185 nm:n UV-valolla. Prosessissa syntyy otsonin lisäksi lyhytaikaista, korkeasti reaktiivisia hapettimia, jotka tehostavat puhdistusprosessia.

Puhallin77 m³/h
Otsonin tuotto1887 mg/h
Otsonipitoisuus13,5 ppm
Jännite2,5 A 230 V
Paino8 kg
Mitat, mm660 x 440 x 390
Käyttökytkin1⁄0 ja 12 tunnin ajastin, käyttötuntimittari
Kennon käyttöikä10 000 tuntia

Tekniset tiedot on ilmoitettu +25 °C lämpötilassa ja 40 % suhteellisessa ilmankosteudessa. Laitetta käytettäessä ihmiset ja eläimet eivät saa oleskella käsiteltävässä tilassa.

Otsonaattori CLEAN AIR 20 SS

Tällä uudella tehomallilla pystyy poistamaan isoistakin tiloista vaikeita hajuja. Suunniteltu erityisesti tulipalojen, kalmanhajun ja vaikeiden homevaurioiden saneeraukseen. Poistaa myös eläinten, jäteveden, öljyjen, polttoaineiden ja useampien haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) hajut.

Otsoni tuotetaan patentoidun, kolmikomponenttisen katalyyttikennon sisällä, kaksoiseristetyllä 185 nm:n UV-valolla. Prosessissa syntyy otsonin lisäksi lyhytaikaisia, korkeasti reaktiivisia hapettimia, jotka tehostavat puhdistusprosessia.

Tekniset tiedot

Puhallin110 m³/h
Otsonin tuotto9090 mg/h
Otsonipitoisuus45 ppm
Jännite3 A 230 V
Paino17 kg
Mitat, mm1090 x 430 x 390
Käyttökytkin1/0 ja 12 tunnin ajastin, käyttötuntimittari
Kennon käyttöikä10 000 tuntia

Tekniset tiedot on ilmoitettu +25 °C lämpötilassa ja 40 % suhteellisessa ilmankosteudessa. Laitetta käytettäessä ihmiset ja eläimet eivät saa oleskella käsiteltävässä tilassa.

Otsonaattori MOBILE PRO PLUS

Mobile Pro Plus poistaa hapettamalla orgaanisia hajuja ja ilmansaasteita. Luonnossa sama reaktio tapahtuu auringon UV-säteilyn ja salamaniskujen avulla. Tästä johtuu ukonilmanjälkeinen raikas tuoksu ilmassa.

Mobile Pro:n toiminnan pohjana on luonnon oma ilmanpuhdistusjärjestelmä, fotokatalyysi. Se tuottaa UV-valon ja nelimetallikatalyytin avulla ilmaan otsonia, OH-radikaaleja, kaasumaista vetyperoksidia ja negatiivisia ioneja.

Mobile Pro Plus on ilmanpuhdistaja, ei ilmansuodatin.

Hertz

Ajoneuvojen ammattilaiset käyttävät Mobile Pro Plus otsonaattoria kaikkialla maailmassa varmistaakseen asiakkailleen puhtaan ja raikkaan ajoneuvon.

Otsonointi

Otsonaattori Mobile Pro Plus tulee asettaa mahdollisimman korkealle ja varmistua, että ilma pääsee vapaasti kiertämään laitteen läpi. Puhdistusvaikutuksen tehostamiseksi voi käyttää lisäpuhallinta tai auton tuuletuksen sisäkiertoa. Sininen merkkivalo ilmaisee, että laite on toiminnassa.

Käsittelyaika riippuu hajun vahvuudesta.

Jatkuva otsonointi tapahtuu kytkimen ollessa HOLD asennossa

Alle 2 tunnin aika valitaan aikakytkimestä

Hajujen poisto autosta tai veneestä onnistuu kätevästi, koska otsonaattori Mobile Prota voi käyttää myös lisävarusteena saatavan tupakansytytinliittimen (12 V, 1,35 A) avulla.

Ilmanpuhdistuksen jälkeen

Käsitelty tila tulee tuulettaa ennen sen käyttöönottoa. Suositeltava tuuletusaika käsittelyn jälkeen

huonetila 30 minuuttia

henkilöauto 5 minuuttia

iso ajoneuvo 10 minuuttia

Tekniset tiedot

Puhallin55 m3 / h
Otsonin tuotto580 mg / h
Otsonipitoisuus8 ppm
Paino3 kg
Mitat450 x 430 x 390 mm
Käyttökytkin1/0, 2 tunnin ajastin
Kennon käyttöikä10 000 tuntia

Takuu 12 kuukautta laitteen ostohetkestä, valmistus- ja raaka-ainevioille.

Maahantuoja Norketek Oy.

Otsonoinnin tekninen perusta

Otsointi on tunnettu tekniikka, johon pohjautuvat ilmanpuhdistimet puhdistavat sisäilman tehokkaasti. Hajujen poisto ja homeen poisto huoneilmasta. Kotona, työpaikalla, autossa, asuntovaunuissa.

Sisäilma on raikas ja ilman epäpuhtauksista johtuva allergia lievittyy tai poistuu kokonaan.

Millaisia haittoja otsonointilaitteilla voidaan poistaa?

Lähes kaikkia orgaanisia hajuja. Esimerkiksi ulosteiden, homeiden, viemäreiden, kalman, liimojen, savun, tupakan, jätevesien ja kloorin hajut. Samoin tulipalon jälkihajut, erilaisten eläinten hajut, dieselöljyn sekä formaldehydin, hien ja kalanhajut.

Missä otsonia voidaan käyttää?

Asunnot, hotellihuoneet, saniteetti-tilat, ajoneuvot, veneet, kokoustilat, ravintolat, jätteenkäsittelytilat, ilmastointikanavat jne.

Miten otsoni toimii?

Clean Air tuottaa otsonia. Otsoni on epävakaa kaasu, jolla on voimakas taipumus toimia hapettimena. Tähän ominaisuuteen perustuu otsonin käyttö hajujen ja bakteerien hävittämisessä. Vaikutus on pysyvä!

Onko otsonointi turvallista?

Otsonointilaitteita saa käyttää vain tiloissa, joissa ei ole ihmisiä tai eläimiä. Clean Air -otsonointilaitteet tuottavat otsonia UV-valolla. Tällä menetelmällä ei päästä vaarallisiin pitoisuuksiin. Otsoni on muuttunut hapeksi 2-3 tuntia käsittelyn jälkeen. Käsitellyissä tiloissa voi jälleen oleskella turvallisesti.